Тільки купіть: Росія знизила ціну на газ для України у другому кварталі 2016 року

Контрактна ціна на російський газ для України складе менше 180 доларів за тисячу кубометрів.

Олександр Новак. Фото:eadaily.com

Міністерство енергетики Російської Федерації назвало ціну на газ для України у другому кварталі 2016 року. Так, контрактна ціна на російський газ для України складе менше 180 доларів за тисячу кубометрів. Про це заявив глава Міненерго РФ Олександр Новак, повідомляють Патріоти України з посиланням на Интерфакс.

За словами Новака, "Газпром" не звертався до уряду з проханням надати Україні знижку на газ до контрактної ціни. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Російська Федерація скасовує знижку на газ для України з 1 квітня 2016 року.

"31 березня 2016 року закінчується дія знижки на газ для України, яка була надана урядом РФ на 1 квартал 2016 року в розмірі 17,77 доларів. Кінцева ціна газу для України в 1 кварталі становила 212 доларів за 1 тис. кубометрів", - повідомив Новак.

"Тіньовий" флот РФ, що живить війну проти України, вийшов з-під контролю, - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 15:56

Рішення Заходу встановити граничну ціну на нафту змусило Росію збільшити тіньовий флот. Ці танкери перевозять російську нафту у великих кількостях у такі країни, як Китай, Індія та Іран, за вищими цінами, нагадують Патріоти України. Видання The Тelegra...

Щоб уникнути дефіциту: Фінляндія хоче побудувати завод з виробництва тротилу

неділя, 5 травень 2024, 15:05

Уряд Фінляндії має намір якнайшвидше побудувати на своїй території завод із виробництва тротилу, аби надолужити дефіцит боєприпасів після повномасштабного вторгнення Росії в Україну, та просить допомоги в НАТО. Про це повідомляють Патріоти України з по...