Спочатку планується випуск делікатесу в обмеженій кількості. Представник Мінлісгоспу Сергій Шестаков пояснив, що зараз боброве хутро не в моді і тому вирішили використати по-іншому. “Під час одного з візитів нашої делегації в Литву нас почастували шашликом. Ми думали він з баранини, виявилося, бобер. При правильному приготуванні і зі спеціями він дуже смачний", – сказав чиновник.
У Білорусі було проведено дослідження, яке показало, що м'ясо бобра містить багато білка, селен і вітамін С, а за кількістю фосфору воно перевершує яловичину, свинину і наближається до кролику. Заліза в ньому майже вдвічі більше, ніж в інших видах м'яса.
Вартість кілограма бобрового м'яса буде дорівнювати ціні за кілограм кролика. У 2016-2017 роках запланована заготівля 1750 особин тварин. Шестаков також зазначив, що в рік в Білорусі мисливці добувають близько 10 тисяч бобрів, але полювати на них можна тільки з 1 вересня по 31 березня.
Надходження до федерального бюджету Росії від нафтогазового сектору у січні-липні 2025 року скоротилися на 19 % порівняно з аналогічним періодом минулого року – до 69,2 млрд дол. Про це повідомляє Служба зовнішньої розвідки України, передають Патріоти ...
Пенсіонерам обіцяють більше грошей у наступному році завдяки низці підвищень та доплат. І, перш за все, йдеться про те, що середня пенсія в Україні збільшилася до 153 доларів на місяць (за поточним курсом НБУ), повідомили у Пенсійному фонді (ПФУ), пере...