
Спочатку планується випуск делікатесу в обмеженій кількості. Представник Мінлісгоспу Сергій Шестаков пояснив, що зараз боброве хутро не в моді і тому вирішили використати по-іншому. “Під час одного з візитів нашої делегації в Литву нас почастували шашликом. Ми думали він з баранини, виявилося, бобер. При правильному приготуванні і зі спеціями він дуже смачний", – сказав чиновник.
У Білорусі було проведено дослідження, яке показало, що м'ясо бобра містить багато білка, селен і вітамін С, а за кількістю фосфору воно перевершує яловичину, свинину і наближається до кролику. Заліза в ньому майже вдвічі більше, ніж в інших видах м'яса.
Вартість кілограма бобрового м'яса буде дорівнювати ціні за кілограм кролика. У 2016-2017 роках запланована заготівля 1750 особин тварин. Шестаков також зазначив, що в рік в Білорусі мисливці добувають близько 10 тисяч бобрів, але полювати на них можна тільки з 1 вересня по 31 березня.
В Україні населенню виплачують грошову допомогу за програмою "Зимова підтримка". Багатьох громадян хвилює, чи встигнуть вони отримати обіцяну 1 тисячу гривень. Редакція Новини.LIVE розповідає, до якого терміну українці мають витратити виплачену державо...
ТОВ у середньому доживали до 8,5 років перед тим, як закритися, передають Патріоти України. Найчастіше компанії зникали у Києві, на Дніпропетровщині та Львівщині. Найбільше постраждали громадські організації: середній вік їхнього існування — 11 років. ...