Спочатку планується випуск делікатесу в обмеженій кількості. Представник Мінлісгоспу Сергій Шестаков пояснив, що зараз боброве хутро не в моді і тому вирішили використати по-іншому. “Під час одного з візитів нашої делегації в Литву нас почастували шашликом. Ми думали він з баранини, виявилося, бобер. При правильному приготуванні і зі спеціями він дуже смачний", – сказав чиновник.
У Білорусі було проведено дослідження, яке показало, що м'ясо бобра містить багато білка, селен і вітамін С, а за кількістю фосфору воно перевершує яловичину, свинину і наближається до кролику. Заліза в ньому майже вдвічі більше, ніж в інших видах м'яса.
Вартість кілограма бобрового м'яса буде дорівнювати ціні за кілограм кролика. У 2016-2017 роках запланована заготівля 1750 особин тварин. Шестаков також зазначив, що в рік в Білорусі мисливці добувають близько 10 тисяч бобрів, але полювати на них можна тільки з 1 вересня по 31 березня.
Експерти вважають, що українська система нарахування комунальних послуг неефективна й спрямована виключно на збільшення платежів для споживачів, передають Патріоти України. Але є низка факторів, які можуть давати право споживачеві вимагати перерахунку ...
Китайські електрокари приваблюють покупців насамперед дешевизною. Фактично, це єдина очевидна перевага. А недоліків набагато більше. Експерти назвали найбільший з них, який виявився небезпечною причиною низьких цін, передають Патріоти України. Подробиц...