Треба саджати: Омелян розповів, скільки на ремонті доріг крали раніше, скільки крадуть тепер і що з цим робити (відео)

Коли у в'язницях буде сидіти хоча б 20 топ-корупціонерів, тоді можна казати, що і на дорогах стали менше красти, і держпідприємства деякі можна оздоровити, не обов'язково приватизувати, наголосив міністр.

Будівництво дороги в Україні. Фото:Zaxid.net

На будівництві та ремонті доріг розкрадають 5-10% коштів. Мінімізувати це можна, посадивши корупціонерів до в'язниці. Про це сказав міністр інфраструктури Володимир Омелян в інтерв'ю журналу "Країна", передають Патріоти України.

"Якщо раніше крали 50-60%, то зараз ця сума скоротилась до 5-10%. Не більше. Є завищення вартості окремих видів робіт. Деякі області не зовсім гарно виглядають. Пояснюють це різними причинами. Коли будуєш 200 км дороги, то є різниця, чи буде товщина асфальту 18 см, чи 17,5 см. На 100 км багато людей зароблять навіть на 0,5 см чи 1 см.

Фантастично стримали б це посадки корупціонерів у тюрми. На жаль, за 2016 рік маємо три посадки і четвертий утік. Причому це люди, які ні на що не впливають. Коли у в'язницях буде сидіти хоча б 20 топ-корупціонерів, тоді можна казати, що і на дорогах стали менше красти, і держпідприємства деякі можна оздоровити, не обов'язково приватизувати", - пояснив міністр.

На найбільшому оборонному заводі Великої Британії стався вибух

середа, 17 квітень 2024, 21:46

На заводі найбільшої британської оборонної компанії BAE Systems на півдні Вельсу вранці 17 квітня стався вибух. Про це повідомляє BBC, передають Патріоти України. Як заявили у компанії, на заводі негайно активували «протоколи безпеки», на місце прибули...

Відключенням бути? Споживання електроенергії стрімко зростає: "Укренерго" звернулося із важливою заявою

середа, 17 квітень 2024, 17:54

Через похолодання та хмарну погоду споживання елетроенергії стрімко зростає - на 6,5% більше аналогічного показника 15 квітня. Про це повідомляє пресслужба "Укренерго", передають Патріоти України. "Через похолодання та хмарну погоду споживання стрімко ...