У КМДА пояснили, чому третина жителів Києва може позбутися субсидії (відео)

Частина киян не зможе отримати субсидію на наступний період, якщо не вирішить питання заборгованості за надані компослуги.

Ілюстрація:http://ukrreporter.com.ua

Більше третини жителів Києва можуть не отримати субсидію на наступний період, якщо до 15 серпня не вирішать питання з заборгованістю за комунальні послуги. Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник, передають Патріоти України з посиланням на прес-службу КМДА.

"З 280 тисяч сімей 98 тисяч - втратили право на субсидію в зв'язку із заборгованостями. 280 тисяч домогосподарств - це всі сім'ї - одержувачі субсидії станом на перше травня 2017 року", - зазначив Поворозник.

Він уточнив, що боржникам буде автоматично перепризначена субсидія на наступний період з квітня 2017 року, якщо вони погасять заборгованість за комунальні послуги шляхом її повної виплати або реструктуризації до 15 серпня поточного року.

В іншому випадку субсидія боржникам буде нарахована на наступний період з дати погашення заборгованості та повторної подачі заявки на субсидію.


Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...

"Поступово повертаємося...":У НБУ прокоментували стрибок курсу долара до 40 гривень

четвер, 25 квітень 2024, 18:39

Зростання курсу долара до гривні останнім часом викликано ринковими факторами, які не несуть загрози для стабільності ринку. Про це заявив голова НБУ Андрій Пишний, повідомляє РБК-Україна з посиланням на брифінг, який транслювався на Youtube, передають...