У Коломойського "відхрестилися" від розкрадання Приватбанком 19 млрд. позики НБУ

Прес-служба банку наголошує, що співробітники банку нічого не крали, а інформація Генпрокуратури є "непрофесійною".

"Приватбанк". Фото google.comУ "Приватбанку" спростували інформацію щодо розкрадання у великому розмірі коштів фінансової установи співробітниками банку, про що говорилося в постанові Печерського райсуду Києва з посиланням на дані генеральної прокуратури України. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу "Приватбанку".

У банку підкреслили, що інформація про розкрадання співробітниками "Приватбанку" 19 млрд грн "непрофесійна і не відповідає дійсності".

У фінансовій установі додали, що, згідно з вимогами НБУ, виділені 19 млрд грн були використані виключно для покриття відтоків коштів фізичних осіб.

Слід зазначити, що власником 41,66% акцій "Приватбанку" є бізнесмен Ігор Коломойський, а 33,2525% - бізнесмен Геннадій Боголюбов.

Згідно з інформацією НБУ, на 1 квітня поточного року за розміром активів "ПриватБанк" займав 1-е місце (276,6 млрд грн) серед 109 існуючих банків.

Доведеться затянути паски? У Міненерго не виключають підвищення тарифів на світло

субота, 11 травень 2024, 8:25

У Кабінеті міністрів України обговорюють можливість підвищення тарифів на електроенергію, оскільки потрібні ресурси для наступного опалювального сезону. Про це в етері телемарафону сказала заступниця міністра енергетики Світлана Гринчук. "Ми аналізуємо...

Піднебесній зробили дуже боляче: США в рази підвищать тарифи на імпорт китайських електромобілів. Про Україну при цьому не кажуть, але...

субота, 11 травень 2024, 8:05

Але час Вашингтоном обрано дуже вдало, щоб спонукати Пекін пришвидшити пошук глобального порозуміння з Заходом в цілому. США планує підвищити тарифи на імпорт китайських електромобілів з 25% до 100% у рамках захисту американської промисловості. Про це ...