У НКРЕКП повідомили, на який термін відклали запровадження абонплати на газ

За словами голови НКРЕКП Дмитра Вовка, як мінімум таке рішення відкладено на 3 місяці.

Голова НКРЕКП Дмитро Вовк. Фото:http://gro-za.pp.uaНаціональна комісія держрегулювання енергетики і комунальних послуг має намір відстрочити введення абонентської плати за газ як мінімум на 3 місяці. Про це на брифінгу сказав голова НКРЕКП Дмитро Вовк, передають Патріоти України з посиланням на Українські новини.

"Він (період – ред.) буде тривати як мінімум 3 місяці. У понеділок (10 квітня – ред.) це рішення буде остаточно сформульовано. Як мінімум до опалювального періоду ніякого ноу-хау, ніяких навантажень не буде. Якщо будуть новації - вони мають нести лише позитив, аби споживач розумів, за що він платить і що він у результаті отримує", - сказав він.

Як повідомлялося, в кінці березня НКРЕКП ввела з 1 квітня щомісячну абонентську плату за газ, незалежно від обсягу споживання.

Але прем'єр Володимир Гройсман заявив, що Кабмін вимагатиме переглянути це рішення НКРЕКП. Президент Петро Порошенко також заявив, що рішення про введення абонплати на газ має бути призупинено.

Тігіпко став власником вагонобудівного заводу в Австрії

четвер, 25 квітень 2024, 21:15

Кіпрська компанія TAS Overseas Investments Limited Сергія Тігіпка стала мажоритарним власником австрійського вагонобудівного заводу TransAnt GmbH. Про це свідчить виписка з офіційного торговельного реєстру Австрії, повідомляють Патріоти України з посил...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...