У тайців "тече слина", як бачать "Оплот" в дії: Королівство купуватиме українські танки, не зважаючи на брехню Кремля

Розвіяно черговий фейк російської пропаганди, делегація Таїланду прибула до Харкова, щоб підтвердити виконання контракту.

Харківський завод імені Малишева поставлятиме за контрактом танки "Оплот" в Таїланд. Ілюстрація:ipress.ua

Делегація представників збройних сил Королівства Таїланд в кінці 2015 року відвідала з робочою поїздкою ДП "Завод ім. Малишева "(Харків). Про це повідомили в прес-службі заводу, передають Патріоти України з посиланням на харківський сайт Status Quo.

Делегація приїжджала для підтвердження подальшої роботи за контрактом на поставку в цю країну танків "Оплот".

Представники Таїланду оглянули і оцінили виробничі потужності і можливості підприємства, а конкретно - виготовлені та ті, що виготовляються бойові одиниці, які були перевірені в дії в польових полігонних умовах.

"Якість виконаних робіт і технічний стан машин делегацію повністю задовольнили. Гості також відзначили, що підприємство збільшує виробничі потужності, відбувається поступова модернізація і переоснащення верстатного парку, що обіцяє прискорене та надійне виконання запланованого вже в найближчій перспективі.

Вирішено продовжувати і нарощувати співпрацю за "тайським контрактом". Зараз робота по ньому йде в штатному режимі, як і по інших іноземних замовленнях", - зазначили в прес-службі.

"Найближчим часом ми готові передати українській армії "Булат" і приступити до випуску для її потреб нової бойової техніки", - заявили на заводі.

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...