Україна буде на економічному форумі в Давосі, але неофіційно

Крім офіційної програми є багато певних заходів, багато країн їх проводять.

Давос. Ілюстрація: REUTERS

Україна з'явиться перед інвесторами і світовими лідерами на Всесвітньому економічному форумі в швейцарському Давосі, попри те що вона не представлена там офіційно. Про це повідомив голова наглядової ради Української асоціації венчурного капіталу та прямих інвестицій Андрій Колодюк в ефірі Громадського, передають Патріоти України.

"Крім офіційної програми є багато певних заходів, багато країн їх проводять. І цього року, наша Асоціація і Україна в перший раз в історії світового економічного форуму проводять два таких заходи для тих людей, які приїдуть зі всього світу брати участь у цьому форумі, для того щоб дізнатися, що є Україна", - сказав Колодюк.

Він наголосив, що є пропозиції щодо технологічної співпраці, щодо інвестицій, у тому числі венчурних. А також зазначив, що четверта індустріальна революція пов'язана з венчурними інвестиціями і людським капіталом."Ми можемо запропонувати світові свої можливості з точки зору відкриття центрів розробок в Україні. Понад 100 міжнародних компаній їх мають в Україні. Є також українські компанії, які працюють у світі. Ця задача для того, щоб в Україну інвестували. Для цього ми робимо два заходи - 16 і 19 січня для світових лідерів всього світу" - сказав він.

У ще одній країні ЄС планують скоротити виплати українцям

четвер, 2 травень 2024, 16:47

В уряді Ірландії обговорюють подальше скорочення виплат українським біженцям. Із березня зменшену допомогу отримують новоприбулі втікачі від війни, передають Патріоти України. Останніми тижнями чиновники додатково розглядали рівень фінансової підтримки...

Вартість газу для побутових споживачів в Україні: Озвучено тарифи на наступні 12 місяців

четвер, 2 травень 2024, 9:59

Усі 12 постачальників, що наразі присутні на ринку, оприлюднили свої річні тарифи на газ для побутових споживачів. Йдеться про ціни на природній газ, що будуть діяти до квітня 2025 року, передають Патріоти України. Зазначається, що як і два попередні с...