Україна представила новий автобус на міжнародній виставці (відео)

Автобус "Тюльпан" планують продавати в країнах Європи.


Автобус "Тюльпан". Джерело: autocentre.ua

На найбільшій міжнародній виставці комерційних автомобілів IAA в Ганновері Корпорація "Еталон" представила свій новий автобус — А084 "Тюльпан", передають Патріоти України з посиланням на Укравтопром.

На сьогодні автобус існує в двох примірниках. Але до літа поточного року в корпорації обіцяють встановити на автобус двигун DAF стандарту Євро-6 і тоді "Тюльпан" можна буде вільно продавати в країнах ЄС.

Машина має довжину 10 м, ширину 2,34 м і висоту 3,0 м. Колісна база складає 5,0 м. Споряджена маса становить 8300 кг, а повна — 13000 кг. Передня підвіска коліс — залежна, ресорна, задня — ресорно-пневматична.

Головна особливість представленого автобуса полягає в шасі відомого голландського виробника DAF Trucks. Це шасі взято від середньотоннажника DAF LF і оснащено турбодизелем в 210 к. с. екологічного стандарту Євро-5.

Поки автобус існує в двох екземплярах.


Тігіпко став власником вагонобудівного заводу в Австрії

четвер, 25 квітень 2024, 21:15

Кіпрська компанія TAS Overseas Investments Limited Сергія Тігіпка стала мажоритарним власником австрійського вагонобудівного заводу TransAnt GmbH. Про це свідчить виписка з офіційного торговельного реєстру Австрії, повідомляють Патріоти України з посил...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...