"Умови ставляться такі, що, прийми їх злодійкуваті онуки Дзержинського, від зустрічного позову в Швеції їм довелося б відмовитися самим", - Волох про українську гру проти "Газпрому"

Раз на квартал Андрій Коболєв виконує "ритуальний танець" перед газочекістами, зображуючи ногами жвавий інтерес до купівлі їхнього газу.

Андрій Коболєв. Фото: РБК.

9 жовтня голова "Нафтогазу України" Андрій Коболєв зустрівся в Брюсселі з представником "Газпрому" на переговорах за участю Єврокомісії. Про укладення додаткової угоди до контракту між українською і російською компаніями домовитися не вдалося. Без неї покупка газу у РФ неможлива, заявив Коболєв. Новину передають Патріоти України.

У Стокгольмі ми старанно доводимо, що є дуже дисциплінованим і обов'язковим учасником договору з "Газпромом" - Боже збав, ніякої політики ("Нафтогаз" в рамках розгляду Стокгольмським арбітражем 2 позовів - за контрактом купівлі-продажу газу і про умови транзиту газу - вимагає від "Газпрому" більше $26,6 млрд компенсації. Сумарні вимоги російської компанії становлять $38,7 млрд, - ред.).

Тому, раз на квартал Коболєв виконує ритуальний танець перед газочекістами, зображуючи ногами жвавий інтерес до купівлі їхнього газу. При цьому, умови ставляться такі, що, прийми їх злодійкуваті онуки Дзержинського, від зустрічного позову в Швеції їм довелося б відмовитися самим. Путинята, само собою, не погоджуються - і Андрій їде додому з неприховано випнутою в кишені дулею.

Росія атакувала енергооб’єкти у шести областях України - ввечері можливі обмеження споживання

середа, 8 травень 2024, 10:30

Ворог атакував об’єкти енергетичної інфраструктури у 6 областях. У вечірні години можливе застосування обмеження споживання електроенергії. Про це повідомляє пресслужба Міністерства енергетики України. "Ворог масовано атакував об’єкти генерації та пере...

Рекордні поставки нафти в обмін на надії колись отримати "дзвінку монету": РФ не змогла вивести з Індії кошти на десятки мільярдів доларів, що скупчилися на місцевих рахунках у рупіях

середа, 8 травень 2024, 9:05

Лише протягом 2023 року Росія наростила поставки в Індію нафти та нафтопродуктів до $50 млрд. Однак забирати їх в місцевій валюті немає сенсу, А в долари, євро, юані Індія конвертувати не може і не хоче. Більшість індійських рупій із мільярдів, які нак...