Уже завтра: З 1 березня електроенергія для населення в Україні подорожчає

З 1 березня 2016 року підвищується мінімальний тариф на електроенергію для населення на 25% - до 57 копійок за кВт / год.

Ілюстрація: dnpr.com.ua.

Національна комісія, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг (НКРЕКУ), з 1 березня 2016 року підвищує мінімальний тариф на електроенергію для населення на 25% - до 57 копійок за кВт / год. Як інформують Патріоти України з посиланням на Нескучные новости, дворічний графік підвищення тарифів на електроенергію для населення комісія затвердила ще в лютому 2015 року.

Наступний етап підвищення тарифів на електроенергію для населення розпочнеться 1 вересня 2016 року.

Згідно з документом, мінімальний тариф встановлюється на місячний обсяг споживання електроенергії 100 кВт / год. Весь обсяг понад 100 кВт / год відпускається за тарифом 99 копійок за кВт / год. Якщо місячне споживання електроенергії перевищує 600 кВт / год, то встановлюється тариф 156 копійок за кВт / год за перевищений обсяг.

Як повідомлялося, до березня 2017 року споживачі електроенергії будуть розділені на дві групи: з об'ємом споживання до 100 кВт / год на місяць і з об'ємом споживання понад 100 кВт / год на місяць. Для першої групи споживачів вартість електроенергії в березні 2017 року становитиме 0,9 гривні за кВт / год. Для другої групи - 1,68 гривні за кВт / год.

Українські військові можуть отримати шість видів доплат - розʼяснення Міноборони

вівторок, 7 травень 2024, 9:47

Для українських військовослужбовців передбачено шість видів додаткової винагороди. Сума виплат залежить від того, які завдання виконує військовий, яку посаду він обіймає та де саме він перебуває. Ці додаткові виплати є щомісячними і обчислюються пропор...

В українців почнуть забирати землю: Що потрібно оформити і які нюанси варто знати

вівторок, 7 травень 2024, 8:50

В Україні землю, на яку не оформлено право власності (невитребувана земельна частка), почнуть віддавати місцевим громадам. Початися цей процес має 1 січня 2025 року. Таким чином, українці або їхні спадкоємці, які не отримали відповідних документів, вв...