В країні скреп покріпачать фінансистів та фінанси: Путін заборонив випускати російських банкірів за кордон

Фінансистам заборонять виїзд з РФ за зразком осіб, які заборгували за житлово-комунальні послуги

Фото: securenews

Володимир Путін вирішив заборонити деяким банківським працівникам виїзд за кордон. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на видання "Хвиля".

В ході зустрічі Путіна з головою Центробанку РФ Ельвірою Набіулліною чиновниця висловила думку, що досить часто очільники російських фінансово-кредитних організацій вкрадають кошти вкладників, а потім виїжджають з ними за кордон. На її думку, таким особам варто заборонити виїзд за межі держави за зразком осіб, які заборгували за житлово-комунальні послуги чи не погасили штрафні квитанції за порушення ПДР.

Путін активно підтримав таку позицію та наголосив, що він дасть вказівку уряду та правоохоронним органам вивчити ситуацію та розробити відповідний план заходів. Президент Росії вважає, що така заборона не повинна конфліктувати з правами людини, але порушення права на пересування у цій ситуації є більш ніж очевидним.

Після атаки дронів СБУ: Російський НПЗ у Краснодарському краї призупинив роботу

субота, 27 квітень 2024, 19:02

Російський нафтопереробний завод у Словʼянську-на-Кубані (Краснодарський край), який 27 квітня атакували безпілотники, частково призупинив свою роботу. Про це заявив директор з комплексної безпеки групи компаній Словʼянськ ЕКО Едуард Труднєв, повідомля...

Залишилось кілька днів: Хто з українців зобов'язаний заповнити декларації та доплатити податки

субота, 27 квітень 2024, 17:24

В Україні до 1 травня всі, хто мав додатковий дохід, мають заповнити декларації. Податки із задекларованих активів треба заплатити до 1 серпня, передають Патріоти України. Про це йдеться в роз'ясненні Державної податкової служби. "Подавати декларацію п...