В Україні набуло чинності торгове ембарго на товари з Росії: що потрапило під заборону

Заборона діятиме мінімум до 5 серпня 2016 або до скасування заборони ввезення на митну територію РФ товарів сільгосппризначення, продукції та сировини, що походять з України.

В Україні набуло чинності торгове ембарго щодо РФ. Ілюстрація:best-news.com.ua

З 10 січня 2016 року набирає чинності постанова Кабінету Міністрів про заборону на ввезення в Україну російських товарів. Про це пише Обозреватель, інформують Патріоти України.

Згідно з постановою уряду №1147, заборона діятиме мінімум до 5 серпня 2016 або до скасування заборони ввезення на митну територію Російської Федерації товарів сільськогосподарського призначення, продукції та сировини, що походять з України.

Так, до переліку російських товарів, заборонених до ввезення на митну територію України, потрапили: м'ясо і субпродукти великої рогатої худоби, свиней, птиці, риба та ракоподібні, молюски та інші водяні безхребетні, молоко, вершки, кефір, сири плавлені, кава смажена з кофеїном, чай чорний, кондитерські вироби з цукру без вмісту какао, шоколад, шоколадні цукерки, продукти дитячого харчування, хлібобулочні, борошняні вироби, продукти для приготування соусів та готові соуси, пиво із солоду (солодове), горілка, корм для собак або кішок, цигарки з фільтром, засоби для миття шкіри, гербіциди, засоби, що запобігають проростанню паростків, та регулятори росту рослин, обладнання для залізниць або трамвайних колій, локомотиви дизель-електричні тощо.

Тігіпко став власником вагонобудівного заводу в Австрії

четвер, 25 квітень 2024, 21:15

Кіпрська компанія TAS Overseas Investments Limited Сергія Тігіпка стала мажоритарним власником австрійського вагонобудівного заводу TransAnt GmbH. Про це свідчить виписка з офіційного торговельного реєстру Австрії, повідомляють Патріоти України з посил...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...