Запалили димові шашки: У Києві під ВР власники "євроблях" влаштували мітинг (фото)

Учасники акції вимагають від уряду скасувати постанову Кабміну №475 і внести до порядку денного парламенту законопроекти №8487 і 8488.

Фото:Апостроф

У середу, 11 липня, під Верховною Радою України, де мітингують власники авто з іноземною реєстрацією, запалили димові шашки. Судячи з фото, на місці присутні співробітники правоохоронних органів, передають Патріоти України.

Так, учасники акції вимагають від уряду скасувати постанову Кабінету міністрів №475 і внести до порядку денного парламенту законопроекти №8487 і 8488.

Дана постанова відкрила українським поліцейським доступ до митної базі "Інспектор-2006", а законопроекти №8487 і 8488 знижують акциз на розмитнення транспортних засобів.

Варто зазначити, що через мітинг центр Києва стоїть у пробках. Так, рух ускладнено не тільки біля Кабінету міністрів, Верховної Ради і у всьому урядовому кварталі, але і на інших вулицях Печерська.

Джерело: Апостроф

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...