​Від слів до справи: Україна і Саудівська Аравія спільно вироблятимуть «Ан-132»

Анансований минулого року проривний для України контракт переходить у виробничу площину.

http://www.antonov.com

Державне підприємство «Антонов» і Taqnia Aeronautics Co., підписали угоду про кооперацію по організації в Саудівській Аравії літакобудівного комплексу та організації виробництва літаків «Ан-132». Про це йдеться в повідомленні прес-служби «Антонова», зазначають Патріоти України.

Документ містить конкретні плани щодо поставок, організації експлуатації, післяпродажної підтримки літаків «Антонов» сімейств «Ан-132», «Ан-148» і «Ан-178». Він також стосується подальших робіт по запуску коопераційного виробництва «Ан-132» в Королівстві Саудівська Аравія.

«Сталася дуже важлива подія в кооперації з партнерами з Саудівської Аравії. Сьогодні ми зробили конкретний крок в наших ділових відносинах, який базується на попередніх домовленостях. Цей документ можна розглядати як дорожню карту нашої взаємодії за спільними програмами», - заявив директор українського підприємства Михайло Гвоздьов.

До цього, у грудні «Антонов» і Тaqnia Aeronautics підписали «Меморандум про взаєморозуміння» про постачання 30-ти багатоцільових літаків «Ан-178» Королівським Військово-повітряним силам (ВПС) Саудівської Аравії.

«Антонов» бере участь у виставці AFED 2016, яка відкрилася 21 лютого, у столиці королівства Ер-Ріяд, і триватиме до 28 лютого 2016 року.

Під час виставки заплановані зустрічі і переговори про подальшу взаємодію з партнерами з Королівства Саудівської Аравії за програмою багатоцільового транспортного літака «Ан-132», розвитку та ініціювання нових спільних програм.

В Україні військові зможуть самі розрахувати свої виплати: Міноборони запустило онлайн-калькулятор

субота, 4 травень 2024, 21:30

Міністерство оборони розробило онлайн-калькулятор, за допомогою якого військовослужбовці та їхні родичі зможуть розрахувати їхнє грошове забезпечення залежно від видів виплат. Про це повідомили в пресслужбі оборонного відомства, передають Патріоти Укр...

Частині українців стаж враховуватимуть по-новому: Які нюанси варто знати всім

субота, 4 травень 2024, 21:25

25 квітня у Верховній Раді ухвалили пенсійний законопроєкт № 9453, який містить як позитивні зміни, так і ті, що ускладнять життя багатьом і нинішнім, і майбутнім пенсіонерам. Про це говорить у новому відео на Youtube-каналі «На пенсії» експерт Сергій ...