Військовим та силовикам майже вдвічі піднімуть зарплати

Старші офіцери будуть отримувати близько 22 тисячь гривень

Фото: МіноборониКабінет Міністрів України затвердив єдиний розмір грошового забезпечення для військовослужбовців усіх силових відомств (СБУ, НГУ, ВСУ, прикордонна служба). Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Подводка".

До кінця року молодші офіцери не тільки збройних сил, а й прикордонники, співробітники Служби безпеки та Національної гвардії отримуватимуть близько 18 тисяч гривень. До більш ніж 10 тисяч збільшаться виплати рядовому і молодшому складу. Старші офіцери будуть отримувати майже 22 тисячі гривень.

«Все це, шановні колеги, вимагає виділення додатково з коштів державного бюджету, в даному випадку з резервного фонду 243 332 000 гривень. Саме ці кошти ми виділяємо сьогоднішньою постановою. Кошти необхідні є», - запевнив міністр фінансів України Олександр Шлапак.

В ЄК назвали умову для переговорів щодо продовження транзиту газу РФ через Україну

понеділок, 6 травень 2024, 18:44

Україна та Росія можуть розпочати переговори про продовження транзиту російського газу лише після того, як Москва виведе свої війська. Про це у відповідь на запитання кореспондента "РБК-Україна" заявила єврокомісар з енергетики Кадрі Сімсон після перег...

Українцям у травні перерахували пенсії - для отримання надбавки потрібно виконати дві умови

понеділок, 6 травень 2024, 16:24

В Україні з 1 травня 2024 року змінилися розміри пенсій для тих, хто виконав дві умови: досяг певного віку та отримував не більше 10 340 грн. Такі пенсіонери тепер можуть отримувати прибавки в розмірі від 300 до 570 грн на місяць, передають Патріоти Ук...