Вражаюча цифра: Стало відомо, скільки грошей залишають туристи у Львові

2,6 млн туристів “нагуляли” у місті Лева аж 615 мільйонів євро.

У Львові. Фото: ЖЖ.

Стало відомо, що за 2017 рік понад 2,5 млн туристів залишили у Львові значну суму. Про це свідчить інфографіка, опублікована Lviv Tourism Office в соцмережі, передають Патріоти України.

Так, 2,6 млн туристів “нагуляли” у Львові 615 мільйонів євро. В результаті надходження в місцевий бюджет від туризму збільшився відразу на 81% і склали 128,25 млн грн.

Якщо підрахувати, то в середньому один турист витрачав в місті близько 75 євро. Також відзначаються найпопулярніші туристичні об’єкти – це Оперний театр, Ратуша і Високий Замок. За інформацією організації, майже 40% всіх гостей міста зупиняються в готелях, ще 28% – орендують квартири, і тільки 19% вибирають в якості житла хостел.

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...