Всі, хто "дружать" з мізками і мають кошти: З Росії за рік виїхало 2 000 мільйонерів

"Гроші люблять тишу" - антипутінські санкції аж ніяк не сприяють спокійному життю капіталу.

Фотоілюстрація: Atkritka.com.

З Росії в минулому році поїхали 2 тис. мільйонерів, а загальне число мільйонерів в країні знизилося на 2%, до 127 тис., повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Перше місце по відтоку мільйонерів зайняла Франція. З країни за рік поїхали 10 тис. осіб зі статком не менше $1 млн. Число мільйонерів у країні знизилося на 3% до 323 тис.

На другому місці «антирейтингу» - Китай, звідки виїхали 9 тис. (1%) мільйонерів. При цьому Китай «виробляє» набагато більше нових мільйонерів, ніж втрачає, а з підвищенням рівня життя в країні мільйонери можуть почати повертатися.

Третє місце зайняла Італія, яка втратила 6 тис. (2%) мільйонерів.

Тігіпко став власником вагонобудівного заводу в Австрії

четвер, 25 квітень 2024, 21:15

Кіпрська компанія TAS Overseas Investments Limited Сергія Тігіпка стала мажоритарним власником австрійського вагонобудівного заводу TransAnt GmbH. Про це свідчить виписка з офіційного торговельного реєстру Австрії, повідомляють Патріоти України з посил...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...