За заявою Антимонопольного комітету: Рахунки та майно "Газпрому" можуть бути арештовані (документ)

Дана заява направлена для виконання рішення господарського суду Києва, яке було ухвалене 5 грудня 2016 року і набуло чинності 22 лютого 2017 року.

Ілюстрація:http://biz.nv.ua/

Антимонопольний комітет України просить накласти арешт на майно та рахунки російського монополіста "Газпром". Про це йдеться в заяві про відкриття виконавчого провадження щодо стягнення штрафу та пені з ВАТ "Газпром", яка спрямована АМКУ в Департамент державної виконавчої служби Міністерства юстиції України, передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

Згідно з документами, опублікованими главою АМКУ Юрієм Терентьєвим у Facebook, регулятор просить, зокрема, "накласти арешт на майно та рахунки ВАТ "Газпром" і оголосити заборону на відчуження".

Слід зазначити, що дана заява направлена для виконання рішення господарського суду Києва, яке було ухвалене 5 грудня 2016 року і набуло чинності 22 лютого 2017 року.

Нагадаємо, що суд встав на сторону АМКУ і зобов'язав "Газпром" виплатити до Держбюджету України майже 86 млрд гривень штрафу і стільки ж - пені.

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...