Запізнились через технологічну відсталість та нехлюйство: Для Путіна приготували новий мотоцикл, але воно ще не їздить (фотофакти)

На що в Москві не шкодують гроші в кризові роки, так це на безпеку Володимира Володимировича і оснащення його особистої охорони.

Російський проект «Кортеж» включає розробку не тільки лімузина для першої особи РФ, а й численних засобів супроводу його тіла. Раніше вже засвітилися мікроавтобус і позашляховик для Путіна, нагадують Патріоти України. Настала черга показати вдячним підданим з-під поли нову модель мотоцикла супроводу. Адже, який парадний кортеж без мотоциклістів?

Очевидно йдеться про новий ІЖ, розсекречений в кінці минулого року. Інформацію підтвердив керівник корпорації «Ростех» Сергій Чемезов.

Мотоцикл з досить-таки спірним дизайном (хоча сам Чемезов вважає його дуже гарним) оснащений 150-сильним оппозитним мотором. «Коник» розганяється до 100 км/год за 3,5 с і здатний додати до 250 км/год.

Як і у випадку з авто проекту «Кортеж», байк мусили підготувати до інавгурації Путіна на траень 2018 року, але не як зазвичай у РФ, через технологічну відсталість та нехлюйство не встигли. Прем'єру мотоцикла відклали на невизначений термін, пише ТопЖыр.

Оце так: У Польщі викинуть тонни українського морозива

вівторок, 16 квітень 2024, 16:22

Польські інспектори заборонили продаж у країні партії понад 7 тонн морозива, яке раніше завезли з України. До якості товару в поляків питань не було – їх не влаштувало маркування, передають Патріоти України. Про відповідне рішення повідомили у мікробло...

Пенсії в Україні порахують за єдиною формулою: Стало відомо, хто отримає майже 10 тис. на місяць

вівторок, 16 квітень 2024, 14:56

В Україні з мінімальною зарплатою розмір пенсії становитиме 2361 грн. Водночас із середньою зарплатою можна отримувати 4741 грн. Українець, який отримує зарплату вдвічі вищу за середню, зможе отримувати пенсії у розмірі 9 491,5 грн. Чим більша зарплата...