Зброя для України: Харківський завод ім. Малишева рекордно збільшив виробництво

Планується зробити 2016 рік рекордним для підприємства за обсягами виробництва за останнє десятиліття.

Продукція заводу імені Малишева. Фото:http://www.malyshevplant.com/

Харківський ДП "Завод імені Малишева" підвів проміжний підсумок першого кварталу поточного року. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт підприємства.

Обсяги виробництва мають на сьогоднішній день явну тенденцію до зростання. У порівнянні з першим кварталом минулого року товарний випуск продукції збільшився на 653,9%, або в 7,5 разу. Темп зростання товарної продукції склав 753,6%.

На склад готової продукції були здані "Оплоти", десятки МТО, двигуни для ХКБМ, зроблені запасні частини на експорт і інша продукція на значну суму.

На даний момент штат співробітників збільшився на 23,5% в порівнянні з першим кварталом минулого року.

Стимулювало цей процес, перш за все, зростання заробітної плати. На сьогоднішній день середня по заводу - 5025 грн, для робітників виробництва - 5700 грн. У порівнянні з показниками січня-березня минулого року відбулося зростання на 34,4%. І до того ж - зникла заборгованість по заробітній платі.

Підприємство працює в стабільному режимі, зберігаючи позитивний приріст, довівши випуск і реалізацію продукції до ще більших масштабів в ще більш стислі терміни. Планується зробити 2016 рік рекордним за обсягами виробництва за останнє десятиліття.

У ще одній країні ЄС планують скоротити виплати українцям

четвер, 2 травень 2024, 16:47

В уряді Ірландії обговорюють подальше скорочення виплат українським біженцям. Із березня зменшену допомогу отримують новоприбулі втікачі від війни, передають Патріоти України. Останніми тижнями чиновники додатково розглядали рівень фінансової підтримки...

Вартість газу для побутових споживачів в Україні: Озвучено тарифи на наступні 12 місяців

четвер, 2 травень 2024, 9:59

Усі 12 постачальників, що наразі присутні на ринку, оприлюднили свої річні тарифи на газ для побутових споживачів. Йдеться про ціни на природній газ, що будуть діяти до квітня 2025 року, передають Патріоти України. Зазначається, що як і два попередні с...