Зуби на полицю: Білорусь несподівано посилила продовольчу самоізоляцію Росії

Департамент проднадзору Білорусі призупиняє видачу сертифікатів підприємствам, продукція яких призначена на експорт в РФ.

Ілюстрація. Фото: dvpn.gov.byЯк повідомили в Россільгоспнагляді, Міністерства сільського господарства і продовольства Білорусі надійшло повідомлення про прийняття рішення тимчасово призупинити поставки продукції дев'яти своїх підприємств в Російську Федерацію, повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт Нескучные новости.

У Мінську такий тимчасову заборону ініціювали після прохання російської сторони заборонити поставку кормів з чотирьох підприємств, де нібито був виявлений генно-модифікований компонент. "Департамент ветеринарного і продовольчого нагляду з 09.07.2016 в Реєстрі підприємств Митного союзу змінює ПТУП "САРІЯ", ЗАТ "Экомол Агро", ВАТ "Молоко", виробничому цеху "Сенненский" ВАТ "Оршанський молочний комбінат", ТОВ "Белэкотехника" (виробництво комбікормів для всіх видів тварин, птиці, риби, БМВД, ВМД, преміксів, брикетів-лизунців, ЗЦМ), ТОВ "Агропродукт" філія "ОЕЗ", ЧПТУП "Тивайтл", ТОВ "БилтонгФуд", ТОВ "ГурманФуд" на "Тимчасово обмежено" і призупиняє видачу ветеринарних сертифікатів на продукцію цих підприємств, призначену на експорт в Російську Федерацію", - йдеться в повідомленні Мінсільгоспу Білорусі.

Ветеринарної інспекції, Моз, Держстандарту Білорусі доручено провести розслідування щодо встановлення факторів, які спричинили випуск не відповідає вимогам продукції.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

Готують варіанти: Cтало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...