14 загиблих та 43 поранених: У мережі з'явилось відео з місця ДТП у Іспанії

Уряд Каталонії оголосив два дні жалоби у понеділок і вівторок.

ДТП в Іспанії. Фото: pravda.com.ua.

14 осіб загинуло, ще 43 зазнали поранень різної тяжкості, коли автобус зіштовхнувся з автомобілем у каталонській провінції Тарраґона, що лежить між Валенсією та Барселоною. В автобусі перебували студенти різних національностей, що вчаться в Іспанії у межах програми ЄС Erasmus, а також їхні друзі з інших країн, передають Патріоти України з посиланням на euronews.com.

Каталонське видання La Vanguardia повідомило, що серед поранених є представники України, Британії, Норвегії, Туреччини, Швейцарії та Каталонії. Уряд Каталонії оголосив два дні жалоби у понеділок і вівторок. Автобус перевозив 56 студентів назад до Барселони по тому, як вони відвідали Ніч вогню – останній день знаменитого валенсійського свята Фаєс на честь святого Йосипа.

Аварія сталася біля містечка Фрежиналс приблизно за 100 кілометрів на південь від Тарраґони. Повідомляється, що загрози життю поранених нема. Число жертв підтвердив мер Фрежиналса. Водія, що вижив, допитує поліція у Барселоні. Повідомляється, що причиною аварії є помилка водія. Вищий суд юстиції Каталонії повідомив, що водій не був під впливом алкоголю або наркотиків.

Люди, що перебували в автівці, з якою зіштовхнувся автобус, також вижили. Національність студентів наразі не повідомляється. Спершу пасажирів, що зазнали лише легких ушкоджень, доправили до поблизького готелю. Аварія сталася близько 6 години ранку, коли водій автобусу втратив контроль над машиною і вискочив на зустрічну смугу. Гарячий номер для родичів студентів 00349004000012.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...