1800 км пішки: Український десантник встановив державний прапор на краю землі (фото, відео)

Валерій Ананьєв поставив за мету пройти 1500 кілометрів до однієї з найбільших святинь католицизму – могили апостола Якова на півночі Іспанії. Йому це вдалося.

Валерій Ананьєв. Фото: соцмережі.

Атовець Валерій Ананьєв – десантник, зірка YouTube і секс-символ АТО, який через рік після того як пішов з армії відправився пішки по паломницькому шляху "Ель Каміно де Сантьяго", сьогодні встановив український прапор на мисі Фіністера. Про це у Фейсбуці повідомляють друзі Валерія Ананьєва із посиланням на нього, передають Патріоти України.

Валерій перед цим повідомляв, що дійшов до цієї точки.

Нагадаємо, що до осені 2014 Валера був контрактником, коли почалася війна міг звільнитися, але уявив, як це він буде вдома, поки інші воюють, і залишився. Зі своєю 25 бригадою звільняв Слов'янськ, приймав участь у боях за Вуглегірськ, Шахтарськ, Добропілля, Краматорськ, Комунар і Дебальцеве. Механік-водій БМД, двічі дивом вцілів після того, як по його "танчіку" поцілив снаряд з РПГ.

Він вирішив, що служитиме, доки його вистачить. Із радістю помічав, що командування почало адекватніше ставитися до солдатів. Що покращується забезпечення. Він присвятив ВДВ майже все своє доросле життя... І звільнився.

Через півроку після дембелю він пішов з армії, в "Заявлении десантника Валерия Ананьева" пояснював, що хоче бути вільною людиною. Тепер він продовжує свій шлях. Валерій поставив за мету пройти 1500 кілометрів до однієї з найбільших святинь католицизму – могили апостола Якова на півночі Іспанії. Це паломницький шлях "Ель Каміно де Сантьяго".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...