"А денег нет, но хорошего вам настроения": Окупанти відтермінували на роки будівництво траси Керч - Севастополь

Також були озвучені нові цифри вартості будівництва, яка виросла в 1,5 раза - з 85 до 128 млрд рублів.

Про нову трасу кримчани поки що можуть тільки мріяти. Ілюстрація: www.autocentre.ua.

Повністю завершити будівництво федеральної траси "Таврида", що веде до незавершеного Керченського мосту на півострові, тепер планують у 2020 році. Про це на третьому Кримському транспортному форумі, який проходить в Алушті, сказав "начальник" Служби автомобільних доріг окупованого Криму Олександр Мохна, передають Патріоти України із посиланням на Центр журналистских расследований.

"Якщо казати про терміни реалізації цього проекту - перші чотири етапи ми завершимо до кінця 2018 року, а п'ятий і шостий етапи заплановані до введення в 2020 році. Трасі буде присвоєно категорію 1Б - швидкісна, що обгрунтовано інтенсивністю руху автомобільного транспорту. Передбачається, що пропускна здатність складе понад 14 тисяч одиниць транспорту на добу", - зазначив Мохна.

Раніше окупаційний "глава" Криму повідомив, що дорога буде побудована за бюджетні гроші і повинна повністю відкритися разом з запуском Кримського моста - в кінці 2018 року. Він також озвучив нові цифри вартості будівництва, яка виросла в 1,5 раза - з 85 до 128 млрд рублів.

Російський віце-прем'єр Дмитро Козак заявив, що підконтрольний Кремлю уряд Криму нестиме відповідальність за будівництво автомобільної дороги "Таврида" з Керчі до Сімферополя, оскільки він повністю отримав бюджетні кошти.

Як повідомлялося, російський опозиціонер Олексій Навальний звернув увагу на те, як "влада" анексованого Росією Криму завищує кошторис будівництва швидкісної автотраси "Таврида", вартість якої несподівано виросла з 85 до 128 млрд. руб. Швидкісна автотраса "Таврида" через весь півострів має бути побудована за бюджетні гроші. Її планували відкрити одночасно із запуском моста через Керченську протоку в кінці 2018 року. Відповідальність за проект повністю покладена на "уряд Криму".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...