"А могли б посилати місії на Марс": Українці у Twitter затролили росіян з допомогою популярного мультсеріалу

Пропагандистські потуги росіян вдало висміяли гіфкою з мультсеріалу "Південний парк".

Ілюстрація:скріншот відеоСпроба Росії у відповідь на нові санкції США налякати американців відео сутички російських реконструкторів зазнала тролінгу з боку України. Про це пише Еспресо.TV, передають Патріоти України.

Російське представництво у Twitter оприлюднило на своєму офіційному акаунті сюжет, в якому група військово-історичних реконструкторів імітує сутичку доби Середньовіччя з використанням бутафорської зброї. Ролик супроводжується властивими сучасній російські пропаганді погрозами.

"Той, хто прийде до нас з санкціями, від санкцій загине. Ми присвячуємо це відео тим, хто намагається нас вдарити новими санкціями!", - йдеться у підписі до цього відео.

Своєю чергою Україна висміяла пропагандистські потуги росіян.

"Якби ви дотримувалися міжнародного права, ви б уникнули санкцій, і тепер би посилали місії на Марс, а не бігали з палицями", - йдеться в коментарі до посту росіян.

При цьому Україна супроводила його дотепною гіфкою з популярного американського мультсеріалу "Південний парк".

Як відомо, 27 липня Сенат США переважною більшістю голосів проголосував за розширення санкцій проти Росії, що передбачає блокування багатьох енергетичних проектів, зокрема, будівництво газопроводу "Північний потік - 2".

2 серпня Трамп підписав закон під назвою "Протидія супротивникам Америки через санкції", присвячений новим санкціям проти Росії.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...