А щоб не ігнорували протести місцевих: Кримчани пошкодили канали зв'язку Чорноморського флоту Росії

Через пошкодження особовий склад опорного пункту Центру зв'язку Чорноморського флоту ЗС РФ не зміг забезпечити роботу близько 600 каналів.

Селище Орловка у Криму. Фото: crimea-hoteli.com.

У кримському селищі Орловка мешканці пошкодили магістральну кабельну трасу опорнго пункту Центру зв'язку Чорноморського флоту ЗС РФ. Як повідомляє управління розвідки Міноборони України, через пошкодження особовий склад опорного пункту зв’язку зазначеного Центру не зміг забезпечити роботу близько 600 каналів зв’язку, які були задіяні в ході навчань, передають Патріоти України.

"Причина зазначеного інциденту – при підготовці до СКШН “Кавказ-2016”, під час розгортання елементів вузла зв’язку, були проігноровані протести окремих власників земельних ділянок, а також не компенсовано їм матеріальну шкоду, завдану військовослужбовцями ЗС РФ", - йдеться у повідомленні.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...