Адвокат, з якою мав справу син Трампа, працювала із ФСБ, - Reuters

Наталія Весельницька успішно представляла інтереси ФСБ у справі щодо володіння нерухомим майном на північному заході Москви в період з 2005 по 2013 рік.

Наталія Весельницька. Фото: АР.

Серед клієнтів російського юриста Наталії Весельницької, яка провела зустріч з Дональдом Трампом-молодшим у листопаді 2016 року, була Федеральна служба безпеки Росії. Про це повідомляє Reuters, передають Патріоти України.

Зокрема, документи, наявні в розпорядженні агенції, свідчать, що Весельницька успішно представляла інтереси ФСБ у справі щодо володіння нерухомим майном на північному заході Москви в період з 2005 по 2013 рік.

Йдеться про будівлю заснованої ФСБ "військової частини 55002", звідки спецслужба хотіла виселити низку приватних компаній, які займали там площі. За даними журналістів, зараз будівлю займає компанія Електронінторг, яка входить до складу державної корпорації Ростех. Головою цієї корпорації є колишній співробітник КДБ СРСР Сергій Чемезов.

Разом з тим Reuters пише, що немає жодного підтвердження того, що Весельницька є агентом російських спецслужб. "Але той факт, що вона представляла ФСБ в судовій справі, може викликати питання у деяких політиків в США", - йдеться в матеріалі. ФСБ і Весельницька відмовилися відповідати на запит журналістів щодо їх можливої співпраці.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...