"Агітація перед виборами?": Чубаров назвав головні цілі візиту Путіна та Медведєва у Криму

Однією з цілей поїздки може бути демонстрація світу, що анексований Крим є частиною Росії.

Дмитро Медведєв у Криму. Фото: uareview.com.

Президент Росії Володимир Путін своїм візитом у анексований Крим намагається підняти там явку виборців на виборах у Держдуму 18 вересня. Про це заявив голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров, передають Патріоти України із посиланням на 112 Україна.

"Думаю, що його (Путіна - Ред.) поїздка не є випадковою. Якщо по всій материковій території Росії не є важливим рівень явки виборців, бо закон дозволяє будь-яку мінімальну кількість, то для Криму і Кремль, і місцеві колаборанти хотіли б, щоб ця цифра була набагато вищою, ніж по всій Росії. Я думаю, що це одне з прихованих завдань щодо поїздки Путіна", - припускає Чубаров.

Ще однією метою поїздки може бути демонстрація світу, що анексований Крим є частиною Росії. "Путін намагається напередодні складних процесів щодо Росії, які вже відбуваються з боку наших західних партнерів, з боку міжнародних партнерів, далі демонструвати готовність Росії відстоювати Крим за будь-яких умов, він показує, що Крим – Росія", - каже кримськотатарський лідер.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...