"Айфончик в опасности": Медведєва евакуювали з форуму в Сколковому

За словами очевидців інциденту, під час пленарного засідання в куполі над залом щось зашуміло, потім відбулося коротке замикання, було навіть видно невеликі сполохи.

Дмитро Медведєв. Фото: PolitRussia.com.

Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв разом із учасниками форуму "Відкриті інновації" був змушений евакуюватися із зали, де проходить форум. Під час дискусії ведучий закликав "із метою безпеки покинути приміщення" – і присутні направилися на вихід, повідомляють Патріоти України із посиланням на російські ЗМІ.

У корпусі, де проходить форум, стоїть виразний запах горілого й висить легкий дим, передає кореспондент агенції ТАСС. За його даними, пожежа була на другому поверсі. Пожежу вже згасили. Щоб розсіяти гар і задимлення, у корпусі увімкнули систему вентиляції. Учасники й гості форуму не квапляться розходитися.

За словами очевидців інциденту, під час пленарного засідання в куполі над залом щось зашуміло, потім відбулося коротке замикання, було навіть видно невеликі сполохи. "РИА Новости" повідомляє, що сесію форуму "Відкриті інновації в Сколкове" перервали після декількох звуків, схожих на ляскіт.

Співробітники служби пожежної безпеки Сколкового повідомили, що відбулося коротке замикання – можливо, на одному з куполів будівлі. Прес-служба уряду РФ підтвердила, що на верхніх поверхах будинку відбулося коротке замикання, через яке прем'єра та інших гостей евакуювали. Форум "Відкриті інновації" проходить у технопарку "Сколкове" з 26 до 28 жовтня.

Як зазначає ТАСС, раніше в середу там зненацька вимкнулося світло й відключилися мікрофони спікерів. Фахівцям "Сколкове" знадобилося близько 20 хвилин для того, щоб відновити електроживлення, увімкнути світло й мікрофони спікерів. Водночас журналісти зазначають, що на форумі є проблеми зі швидкістю Wi-Fi і підключенням до нього, а в низці приміщень погано працює стільниковий зв'язок.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...