«Акт Логана» по-українськи: Клімкін пропонує змінити законодавство через Артеменка

Чинний американський закон передбачає покарання для тих осіб, які не маючи спеціальних повноважень, підтримували контакти з представниками влади іноземних країн для вирішення будь-яких проблемних питань державного рівня.

Андрій Артеменко. Фото: Солідарність правих сил.

Керівник міністерства закордонних справ України Павло Клімкін розповів, які зміни в законодавство доцільно було б внести після скандалу довкола нардепа Андрія Артеменка, передають Патріоти України із посиланням на «Українську правду».

Як заявив міністр закордонних справ, українському парламенту варто зайнятись створенням закону подібного до американського «акту Логана». Чинний американський закон передбачає покарання для тих осіб, які не маючи спеціальних повноважень, підтримували контакти з представниками влади іноземних країн для вирішення будь-яких проблемних питань державного рівня.

Український міністр не виключає, що це необхідно зробити після того, як народний депутат Андрій Артеменко надав екс-раднику Дональда Трампа Майклу Флінну неофіційний план врегулювання ситуації на Донбасі. Згідно з текстом цього документу передбачалося, що російські військові підуть з українського Донбасу лише за умови проведення в Україні референдуму, який дозволить передати Росії Кримський півострів в оренду на 50-100 років. Додамо, що депутата Андрія Артеменка було виключено з Радикальної партії.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...