Актор в очікуванні залпу зі всіх "г*внометів": Російське ЗМІ зателефонувало Максиму Віторгану з вимогою не називати його "Г*вногазетою"

Дивно, що представниця видання не почала говорити про "наклепи" чи "образу". Ситуація виглядає так, нібито вона попросила не поширювати інформацію про те, що є реальним фактом.

Максим Віторган. Фото: Lifestyle.com.ua.

Представниця відділу культури «Комсомольської правди» зателефонувала акторові Максиму Віторгану і попросила не називати видання «говногазетою» у виставі «Квартету І», в якому він зайнятий. Про це артист розповів в Facebook, передають Патріоти України.

За словами Віторгана, «дама просила, нельзя ли, чтобы я в спектакле "В Бореньке чего-то нет" не называл их "говногазетой". Він відповів негативно, після чого співробітниця видання зацікавилася, чиєю ідеєю було дати таку характеристику газеті: авторів або самого актора. Віторган відповів, що його.

«Нежная, ранимая и такая внимательная "Комсомольская правда". Теперь, надо думать, жахнет салютом из всех своих говнометов. Ну, то есть, вернется к своим обычным трудовым будням», — резюмував артист.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...