"Акцію організували невідомі "доброзичливці": На Львівщині попередили пропольський провокаційний мітинг (фото)

Організатори акції учасникам невідомі, хоча гроші вони отримали.

На Львівщині намагалися організувати "пропольський" мітинг. Фото: соцмережі.

Невідомі планували перекрити дорогу на кордоні з Польщею. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Ігор Зінкевич, передають Патріоти України.

“Сьогодні 12.03.2017 поліцією Львівської області біля м. Мостиська затримано групу осіб, які мали намір перекрити дорогу на Шегині, та провести мітинг на підтримку поляків в Україні за словами затриманих. Всього затримано 50 осіб. Організатори учасникам невідомі і хто все це організував - люди не кажуть. Як розповідали ті кого затримали, до речі всі затримані з Львівської області , кожен отримав гроші за участь в такій акції.

Наразі працює поліція опитують свідків і учасників акції. На думку людей, які присутні, це російський слід та наміри краіни агресора розхитати ситуацію в етнічних меншинах”, – йдеться у повідомленні.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...