Але Путіна на білбордах підсвічують: У Керчі поновилися віялові відключення електроенергії

Керчанам розповіли, що вони занадто активно користуються електроприладами.

Керч без світла. Фото: news.ageinfo.net.

У Керчі у вівторок 29 грудня без світла залишилися мешканці кількох великих мікрорайонів. Відключення електропостачання торкнулося жителів центрального району міста та району заводу ім. Войкова. Як повідомляє керченський сайт kerch.com, диспетчер Керченської РЕЗ отримав вказівку знизити навантаження на 2 мегавати. Це пояснюють тим, що місто в пікові години вечірнього навантаження стало споживати 62 мегавата, перебираючи виділені ліміти. Новину передають Патріоти України.

Як повідомили енергетики, також заплановано відключення мікрорайонів по вулиці Генерала Петрова, в районі селища Аджимушкай, на вулиці Кірова. Передбачається, що відключення електроенергії будуть відбуватися з інтервалом у півтора-дві години.

"Перебір ліміту електроенергії відбувається з причини активного використання електроприладів, у тому числі, ймовірно, опалювальних: температура повітря в Керчі різко впала. У разі якщо керчани не знизять споживання, енергетики змушені будуть відключати більшу кількість ліній», - йдеться в повідомленні. Керченські енергетики звертаються до керчан з проханням економно витрачати електроенергію в святкові дні, щоб уникнути перевантажень в мережі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...