Але ж є ще весла: Стало відомо, як обернувся для "Адмірала Кузі" останній похід

До 2020 року скандально відомий крейсер стане на ремонт та модернізацію, бо після відвідин Сирії у нього розвалилися всі котли.

Авіаносний крейсер "Адмірал Кузнєцов". Ілюстрація:http://vesti-ukr.com

Важкий авіаносний крейсер "Адмірал Кузнєцов", який нещодавно повернувся з "сирійського походу", буде поставлений на ремонт і модернізацію, які займуть два з половиною роки. Про це 3 березня повідомило джерело в російській "оборонці", передають Патріоти України з посиланням на EADaily.

"Рішення про початок ремонту з модернізацією "Адмірала Кузнєцова" на "Зірочці" (судноремонтний завод в Северодвінську - ред.) у першій половині 2017 року прийнято. У найближчі один-два місяці завершиться розробка технічного проекту з зазначенням обсягу майбутніх робіт і їх вартості", - сказало джерело, уточнивши, що "всі роботи на кораблі повинні завершитися до 2020 року".

Контракт на ремонт "Кузнєцова" поки не підписаний, але за попередніми оцінками, вартість може скласти понад 20 млрд рублів. На авіаносці відремонтують чотири з восьми наявних у нього котлів силової установки, ще чотири замінять.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...