Алкогольна агресія: На Донеччині місцевий мешканець зарізав одного і поранив іншого військовослужбовця ЗСУ

Нещастя трапилося у Костянтинівці у ніч на 4 червня.

Ілюстрація:ua.korrespondent.netУ Донецькій області місцевий житель зарізав одного військовослужбовця Збройних сил України, іншого поранив. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу прокуратури Донецької області.

У ніч на 4 червня в одному з будинків м. Костянтинівка виникла сварка, під час якої 36-річний місцевий житель, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, кухонним ножем смертельно поранив 31-річного військовослужбовця, після чого накинувся на другого бійця та став наносити йому множинні удари ножем в різні частини тіла. Після цього зловмисник покинув місце злочину.

Пораненого військовослужбовця госпіталізовано до міської лікарні. Наразі правоохоронцями проводяться оперативно-розшукові дії щодо встановлення місця знаходження правопорушника, допитуються свідки та з’ясовуються усі обставини злочину.

Вирішується питання про заочне оголошення чоловікові про підозру в скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, та обрання міри запобіжного заходу. Процесуальне керівництво розслідуванням здійснює Костянтинівська місцева прокуратура. Досудове розслідування триває.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...