Американці вражені гігантською снайперською гвинтівкою ЗСУ

Вага патрона такої "снайперської" гвинтівки становить 0,5 кг.

Фото з американських форумів.

На американських військових форумах з'явилося фото української снайперської гвинтівки, імовірно переробленої з 23мм зенітної гармати. Фотографія, нібито зроблена в зоні АТО, підписана так: "23 мм снайперська гвинтівка, українська армія, війна зони, Східна Україна." Про це повідомляють Патріоти України.

Американці не уявляють, як можна стріляти з 23 міліметрової гармати, чекаючи важку віддачу. Вага патрона такої "снайперської" гвинтівки становить 0,5 кг, а швидкість польоту близько 100 м / сек.

Радянська 23мм зенітна гармата, на основі якої зібрана ця снайперська гвинтівк,а має прицільну дальність стрільби до 2,5 км і здатна пробити на дистанції 1,5 км борт радянських БМП-1 і БМП-2.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...