Антіна Мухарського таки роздягли догола: Рішення суду не залишає шансів

Перший заступник міністра юстиції підкреслила, що частина арештованого майна вже продана.
Антін Мухарський. Фото: соцмережі.

Майно відомого українського актора Антіна Мухарського заарештовано через солідний борг по аліментах. Про це розповіла перший заступник міністра юстиції Наталія Бернацька, передають Патріоти України.

“У випадку Антіна Мухарського – на 4 дітей не сплачувались аліменти, заборгованість накопичилася близько 400 тис. грн. За весь час, і було заарештовано його майно”, – повідомила Бернацька.

Перший заступник міністра юстиції підкреслила, що частина арештованого майна вже продана, а саме автомобіль із зображенням Мухарського і його колишньої дружини, актриси Сніжани Єгорової.

Бернацька впевнена, що вступ в силу прийнятого Верховною Радою закон про посилення відповідальності за несплату аліментів поліпшить ситуацію в цій сфері в країні. Нагадаємо, Верховна Рада України від 16 листопада 236-ма голосами депутатів прийняла в першому читанні законопроект, що посилює відповідальність за несплату аліментів. Законопроектом №7277 пропонується дозволити уповноваженим виконавцям при наявності заборгованості з виплати аліментів до її погашення обмежувати боржника в праві користування вогнепальною мисливською, пневматичною і іншими видами зброї. Актор та шоумен Мухарський намагався протестувати проти прийняття подібного закону у досить своєрідній манері - роздягнувшись догола.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...