"Антонов" здобув чималий успіх: Об’єднані Арабські Емірати збиратимуть українські літаки

«Антонов» уклав домовленості щодо постачання складових, коопераційного виробництва та навчання технічного персоналу.

Ан-132. Фото: прес-служба концерну «Укроборонпром».

Держпідприємство «Антонов» уклало домовленості з партнерами з Об’єднаних Арабських Еміратів щодо коопераційного виробництва для реалізації фінальної частини програми літака Ан-132. Про це повідомляє прес-служба концерну «Укроборонпром», коментуючи підсумки міжнародної виставки Dubai Airshow 2017, передають Патріоти України.

«Антонов» уклав домовленості щодо постачання складових, коопераційного виробництва та навчання технічного персоналу. Ан-132D є першим літаком «Антонова», який створюється без російських комплектуючих.

Наступним літаком, який буде створений у міжнародній кооперації, стане модернізований Ан-70 – завдяки досягнутим під час виставки домовленостям він отримає нову авіоніку та позбавиться російських деталей. Про відповідну готовність взяти участь у модернізації літака заявили компанії з Саудівської Аравії, Об’єднаних Арабських Еміратів та Туреччини.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...