Антикорупціонери беруться за прокурора АТО - розжився на елітну нерухомість в Києві

Військовий прокурор та його близькі родичі стали власниками декількох дорогих квартир у столиці.

НАБУ. Фото: Обозреватель.

Національне антикорупційне бюро (НАБУ) розслідує факти придбання головним військовим прокурором сил АТО Костянтином Куликом дорогої нерухомості під час його роботи у військовій прокуратурі. Про це йдеться у відповіді НАБУ на запит Радіо Свобода, передають Патріоти України.

"Національним антикорупційним бюро України за вказаним Вами фактом розпочато досудове провадження за ч. 2 cт. 368-2 Кримінального кодексу України (" незаконне збагачення ")", - йдеться в листі. В грудні 2015 року журналісти "Донецької правди" з'ясували, що Кулик та його близькі родичі стали власниками декількох дорогих квартир у Києві.

Раніше про ці ж факти повідомив сержант військової служби правопорядку Краматорська Олександр Ружанський, якого судять за "хуліганство". Він стверджує, що справу проти нього фабрикують через оприлюднений компромат на військового прокурора. Сам Кулик відмовився коментувати звинувачення по телефону, попросивши очікувати офіційної відповіді від Генпрокуратури.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...