Апокаліпсис у Криму: Дерева чавлять авто, у море обвалилася дорога, а в горах засипало снігом тих, хто у дорозі (відео)

На горі Ай-Петрі снігу випало стільки, що кілька водіїв та пасажирів були змушені ночувати в заметах, які сягнули метра заввишки – аж по вікна легковиків.

У п'ятницю та суботу, 2 і 3 грудня, в анексованому Росією Криму різко погіршилася погода. Дув сильний вітер, який повалив дерева в Ялті, Севастополі, Алушті. Деревами розчавило кілька автомобілів. Також пішов сніг, який часом переходив у сильний дощ. Снігом замело Ангарський перевал. Про це йдеться на сторінці RoksolanaToday & Крим у Twitter, передають Патріоти України.

Через снігові замети та ожеледиця тимчасово закрили гірську дорогу між Ялтою та Бахчисараєм. Також там попереджають про можливість сходження снігових лавин. Біля села Мирне поблизу Євпаторії через ожеледицю перекинувся автомобіль. А на мисі Фіолент біля туристичної бази "Каравела" у Севастополі униз до моря сповзла частина гори разом із асфальтованою дорогою. У Криму оголосили штормове попередження – обіцяють сильний дощ і вітер, мокрий сніг, сніг, місцями дуже сильні опади, ожеледь, сильне налипання мокрого снігу, в горах хуртовини, на дорогах ожеледиця.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...