Артеменко як "поштар" та "ширма": Тимошенко везла Трампу план зняття санкцій з Росії - ЗМІ

Використовуючи Артеменка, Тимошенко також завдала удару і по конкуруючій політичній силі - Радикальній партії.

Нові туфлі Юлії Тимошенко. Ілюстрація:vesti-ukr.com

Лідер фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко під час недавньої поїздки ув США мала намір особисто представити план зняття з Росії санкцій, який зараз відомий як "план Артеменка". Про це виданню Деловая столица повідомили власні джерела близькі до керівництва "Батьківщини", інформують Патріоти України.

За словами джерел, в США Тимошенко зустрічалася з помічником президента США Дональда Трампа Майклом Флінном, який подав у відставку після скандалу щодо його зв'язків з Кремлем.

Таким чином виходить, що Андрій Артеменко для Тимошенко тільки ширма, оскільки реальним автором його плану є вона. Також, використовуючи Артеменка, Тимошенко завдала удару і по конкуруючій політичній силі - Радикальній партії.

Побічно участь Тимошенко підтверджує і той факт, що всі фігуранти скандалу навколо "плану Артеменка" пов'язані з лідером "Батьківщини". Так, Андрій Артеменко свого часу був депутатом фракції БЮТ в Київраді, а Валентин Наливайченко, якого Артеменко назвав джерелом нікого компромату на президента Петра Порошенка, близько року тому урочисто "об'єднував" свою політсилу з партією Тимошенко.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...