Астана повідомляє про незначні проблеми: Назарбаєв терміново відмінив всі зустрічі

В адміністрації казахстанського президента повідомили, що у глави держави застуда.

Нурсултан Назарбаєв. Фото: Правда.Ру.

Як стало відомо сьогодні, одинадцятого жовтня 2016 року, закордонні візити президента Казахстану Нурсултана Назарбаєва було скасовано із-за хвороби. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на «Радіо свобода».

Так, в адміністрації казахстанського президента повідомили, що у глави держави застуда, і саме тому заплановані на найближчі дні внутрішні (до регіону Мангістау) та зовнішньополітичні (наприклад, до Азербайджану) візити не відбудуться. Інших деталей від чиновників дізнатись не вдалося. Тим не менш, місцеві ЗМІ наголошують, що таке повідомлення є дуже незвичним, адже зазвичай в Казахстані не обговорюється у публічній площині стан здоров’я президента. Тим не менш, сьогодні Назарбаєв встиг обговорити з Шавкатом Марзійоєвим, який виконує обов’язки президента Узбекистану, стан двосторонніх зносин.

У той же час, влада Вірменії розраховує на зустріч з очільником казахстанської держави, яка має відбутись тринадцятого жовтня поточного року. В Єревані в цей час має зібратись на саміт Організація договору про колективну безпеку. Нагадаємо, Нурсултану Назарбаєву, який керує Казахстаном з 1989 року, цьогоріч виповнилося сімдесят шість років.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...