Аваков обіцяє поставити роботу на дорогах догори дригом

"Для того, щоб був порядок і комфорт на дорогах, доведеться зайнятися самодисципліною кожному з нас", - заявляє міністр.

Фото:FacebookНаступного року по всій країні введуть систему автоматичної фіксації порушень Правил дорожнього руху. Про це в Facebook написав міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, інформують Патріоти України.

"Запустили пілотний проект роботи системи автоматичної фіксації порушень. Будьте уважніші, зовсім скоро працюватиме не пілот. І нараховуватимуть не умовні штрафи, а реальні - без участі поліцейського", - повідомив він.

За словами міністра, це дозволить істотно знизити рівень аварійності на дорогах, зменшить кількість загиблих і травмованих громадян.

На сьогодні в Україні збільшилася кількість ДТП на 26%. ДТП з постраждалими за шість місяців до: 2015 рік - 9 900 осіб, 2016 - 12 500 осіб.

"Ви будете сміятися, але за шість годин тестового режиму всього на трьох камерах відеофіксації зафіксовано порушень на суму штрафів близько 3 мільйонів гривень. А якщо цих камер буде п'ять тисяч?

Для того, щоб був порядок і комфорт на дорогах, доведеться зайнятися самодисципліною кожному з нас", - заявляє Аваков.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...