Аваков заявив про затримання київського високопосадовця (фотофакт)

Любко Ігор Віталійович через посередника Пуденка Юрія Владиславовича - начальника управління Департаменту охорони здоров'я Київської ОДА - вимагав та отримав неправомірну вигоду в розмірі 200 тис. грн. від своєї підпорядкованої.

Вилучені в зловмисників гроші. Фото: "Фейсбук".

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив про затримання заступника голови Київської ОДА Ігоря Любка. Про це він повідомив у Facebook, передають Патріоти України.

Він зазначив: "09.09.2016 працівники ДПЕ НП України спільно з ГПУ затримали заступника голови Київської обласної державної адміністрації Любка Ігоря Віталійовича, який через посередника Пуденка Юрія Владиславовича - начальника управління Департаменту охорони здоров'я Київської ОДА - вимагав та отримав неправомірну вигоду в розмірі 200 тис. грн. від своєї підпорядкованої за безперешкодне переведення в інший державний орган.

Любко спільно з губернатором Мельничуком місяць тому отримали непідтверджену інформацію щодо того, що керівником Департаменту АПК області виплачено суму в розмірі 15 млн грн. фермерам як компенсацію за бюджетною програмою, оскільки, на їхню думку, така сума без відкату виплачена бути не могла, почали вимагати частину коштів, які нібито отримав вказаний керівник департаменту, погрожуючи звільненням.

Надалі остання знайшла інше місце роботи, про що повідомила керівникам. Любко за погодженням з губернатором вимагав зазначену суму за підписання розпорядження про звільнення з формулюванням, яке не зашкодило б подальшому працевлаштуванню. Зараз тривають 13 обшуків за місцями роботи та проживання фігурантів, у тому числі й у голови КОДА Мельничука".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...