Аварійні служби ігнорували виклик: Киян шокувала історія дівчат, котрі застрягли в ліфті

В будинку на бульварі Лепсе, 36-б застрягли троє 10-річних дітей - їх вдалося врятувати тільки за допомогою поліції, так як інші служби не реагували на дзвінки мешканців.

Про це повідомляється на сторінці dtp.kiev.ua на Facebook, повідомляють Патріоти України.

За словами батька однієї з дівчаток, він намагався домогтися допомоги, зателефонувавши за п'ятьма номерами телефонів міських служб, але ні в одній не допомогли.

"Дзвінок в 490 85 90. Відповідь: ми ваш район не обслуговуємо. Знайшов інший телефон. 290 90 50, аварійна Солом'янського району (автовідповідач). Час йде, пройшло 15 хвилин. У доньки алергія і, зрозуміло, що в стресовій ситуації може стати погано. Дзвоню 101 ГСЧС. Кажуть, ми пожежі гасимо ... Телефонуйте в 1557, аварійна ліфтів. Дзвоню, а 1557 взагалі не працює. Минуло 30 хвилин ... Дзвоню 103. Кажуть, нічим не можемо допомогти", - розповів киянин.

За словами чоловіка, в результаті він подзвонив в поліцію. "102 відреагували швидко. Сказали приїдуть і розрулять. Не знаю, хто вплинув, але аварійна ліфтів приїхала одночасно з поліцією", - зазначив чоловік. Дітей, які застрягли в ліфті між 4 і 5 поверхом, вдалося врятувати.



У коментарях користувачі соцмережі обурюються бездіяльністю міських служб.

"Навіщо ось всі ці міські служби, якщо вони тільки жеруть гроші з бюджету і ні*рена за фактом, виявляється, не працюють?" - написав Павло Павлович.

"Таке враження, що у наших працівників аварійних служб немає дітей. Цей випадок в Києві вже не перший і, на жаль, далеко не останній", - зазначила Світлана Людмирська.

"У нас застрягла жінка з 4-річною дитиною. Всі служби відфутболювали, і тільки дзвінок в поліцію все вирішив. Прибув ліфтер протягом 10 хвилин", - розповіла Наталія Стецюк.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...