"Авіашоу з вербуванням": У Міноборони РФ вигадали, як залучати населення окупованого Криму в російську армію

Під час авіашоу у Керчі буде розгорнуто мобільні пункти відбору громадян на службу за контрактом та агітаційні пункти вищих військових навчальних закладів.

У Міноборони РФ заявили про бажання залучати населення в окупованому Криму для служби за контрактом у російській армії. Про це повідомили в російському відомстві, передають Патріоти України.

«Заключна цього року акція «Служба за контрактом у Збройних силах — твій вибір!» за участю екіпажів і авіаційних груп вищого пілотажу Повітряно-космічних сил (ПКС) Росії пройде в Керчі. Акція пройде на міській набережній Керчі 19 листопада», - йдеться в повідомленні.

У заході буде задіяно винищувачі Су-27, фронтові бомбардувальники Су-24М, штурмовики Су-25, а також авіаційна група «Стрижі», льотчики якої продемонструють комплекс фігур вищого пілотажу у складі чотирьох екіпажів, парний і одиночний пілотаж. Відкриють програму представники збірної ПКС Росії з парашутного спорту, які виконають десантування з вертольота Мі-8 з прапорами Росії, Міноборони РФ, Повітряно-космічних сил та іншими. Для гостей заходу на місці проведення акції в рамках статичного показу буде представлено озброєння і військову техніку об'єднання ВПС і ППО, а також підрозділів Сухопутних військ Південного військового округу.

Крім того, буде розгорнуто мобільні пункти відбору громадян на військову службу за контрактом та агітаційні пункти вищих навчальних закладів ПКС, де кожен бажаючий зможе ознайомитися з умовами проходження військової служби в різних родах військ та вступу до вишів Міноборони РФ, а також приміряти льотне обмундирування, пройти спеціалізоване тестування і початкові етапи відбору на військову службу за контрактом.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...