Азов аукнувся? - На Росії пожежа охопила найбільший криголам (відео)

Гасінням вогню займалися більше ста чоловік і 15 одиниць техніки.

Російський криголам "Віктор Черномирдін". Фото: РІА "Новини".

У Санкт-Петербурзі на Адміралтейських верфях сталося загоряння на споруджуваному дизель-електричному криголамі "Віктор Черномирдін", передають Патріоти України.

Як передає "РІА Новини", задимлення виявили на третій палубі, але потім вогонь охопив і другу палубу. В результаті НП постраждали дві людини, отримавши опіки рук різного ступеня тяжкості.

О 22:15 (21:15 за київським часом) пожежу вдалося повністю загасити. Його площа становила 300 квадратних метрів, а ліквідація ускладнювалася тим, що криголам не обладнаний жодною системою пожежогасіння. Гасінням вогню займалися більше ста чоловік і 15 одиниць техніки.

Криголам "Віктор Черномирдін" є одним з найпотужніших і найбільшим дизель-електричним криголамом в світі. Його довжина становить 142,2 м, а ширина - 29 м. Швидкість ходу - 17 вузлів, екіпаж - 38 осіб.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...