Багато хто мріє про таку "кращу половину": Forbes опублікував рейтинг найбагатших дружин російських чиновників

Поки пересічним росіянам розповідають, що потрібно трохи "потерпіти заради величі", родини можновладців, як і раніше, можуть собі сміливо ні у чому не відмовляти.
Гульсина та Рустам Мінніханови. Фото: zanews.ru.

У п'ятірку найбагатших дружин російських чиновників за підсумками вивчення декларацій за 2016 рік увійшли, зокрема, дружина президента Татарстану Гульсина Мінніханова, губернатора Брянської області Ольга Богомаз, глави держкомпанії Ростех Сергія Чемезова Катерина Ігнатова. Рейтинг опублікував Forbes, передають Патріоти України.

Так, дружина президента Татарстану Гульсина Мінніханова задекларувала доходів на минулий рік 2 351 млн руб. ($41 млн). У той же час дохід її чоловіка за цей період склав 7,5 млн рублів. Мінніханова володіє мережею Лучано (готель, ресторан, спа-комплекс та ін.).

На другому місці за деклараціями серед дружин російських чиновників опинилася дружина міського депутата з Улан-Уде Вадима Бреднего - Раїса. Вона керівний директор в компанії Титан, якою керує її чоловік. До групи Титан входять понад 40 продуктових магазинів, м'ясопереробна фабрика, рибозавод, кондитерський цех, ресторан і фітнес-центр. Її дохід у 2016 році склав майже два мільярди рублів, що більш ніж в два рази перевищує дохід чоловіка-чиновника.

Дохід дружини губернатора Брянської області, співвласниці фермерського господарства Ольги Богомаз, в 240 разів перевищив задекларовані доходи її чоловіка (864 млн рублів проти 3,6 млн).

Дружина ж гендиректора держкомпанії Ростех Сергія Чемезова Катерина Ігнатова заробила 848,5 млн руб ($14,5).

Богомаз в торішньому рейтингу видання очолила рейтинг найуспішніших дружин російських чиновників. Нинішній перелік змінився, оскільки тут врахували декларації представників всіх рівнів російської влади за результатами 2016 року, тобто врахували представників регіонів, муніципалітетів і держкомпаній. Таким чином лідери рейтингу змінилися.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...