"Багато наших співробітників отруїлися": Поліція звинуватила мітингувальників Саакашвілі у застосуванні невідомого газу

За словами правоохоронців, первинна реакція на газ була дуже сильна. Люди непритомніли та були інші прояви, чого не могло бути після звичайного сльозогінного газу, який зазвичай використовує поліція.

Прихильники Саакашвілі штурмують Жовтневий палац. Ілюстрація:УНІАН

Під час спроби штурму колишнього Жовтневого палацу мітингувальники застосували невідомий газ з сильним впливом, який до того не застосовували. Про це розповів заступник голови Нацполіції України Андрій Крищенко, повідомляють Патріоти України з посиланням на Інтерфакс.

За його словами, поліція встановлює тих, хто розпилював цей газ, а також людей, які штурмували колишній Жовтневий палац.

"Ми будемо зараз встановлювати людей, які застосовували цей газ. Це не простий газ з балончиків, – дуже багато наших співробітників отруїлися. Первинна реакція на газ була дуже сильна. Люди непритомніли та були інші прояви, чого не могло бути після звичайного сльозогінного газу, який зазвичай використовує поліція," – розповів він.

Крищенко запевнив, що "газ невідомого походження застосували мітингувальники, а поліція і Нацгвардія у відповідь застосували спецзасоби – стандартні газові балончики".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...